Development of a Phenol-Enriched Olive Oil with Both Its Own Phenolic Compounds and Complementary Phenols from Thyme |
2012 |
Rubio L, Motilva MJ, Macià A, Ramo T, Romero MP. |
Article d'investigació |
Study of stability during storage of a phenol-enriched olive oil. |
2011 |
Suárez M; Romero MP; Ramo, T; Motilva MJ. |
Article d'investigació |
Methods for preparing phenolic extracts from olive cake for potential application as food antioxidants. |
2009 |
Suárez M, Romero MP, Ramo T, Macià A, Motilva MJ. |
Article d'investigació |
Chlorophyll and carotenoid profile and enzymatic activities (chlorophyllase and lipoxygenase) in olive drupes from the fruit-setting period to harvest time |
2006 |
Criado MN, Motilva MJ, Ramo T, Romero MP. |
Article d'investigació |
MALTERIA I CERCESERIA |
2006 |
RAMO, T. |
Article en revista divulgativa |
Evaluation of the L-Phenylalanine ammonia-lyase activity and phenolic profile in olive drupe (Olea europaea L.) from fruit setting period to harvesting time |
2005 |
Morelló JR, Romero MP, Ramo T, Motilva MJ. |
Article d'investigació |
Effect of crop season on the composition of virgin olive oil with protected designation of origin 'Les Garrigues' |
2003 |
Romero MP, Tovar MJ, Ramo T, Motilva MJ. |
Article d'investigació |
Effect of freeze injuries in olive fruit on virgin olive oil composition |
2003 |
Morelló JR, Motilva MJ, Ramo T, Romero MP. |
Article d'investigació |
Caracterización geográfica de los aceites de oliva vírgenes de la denominación de origen protegida 'Les Garrigues' por su perfíl de ácidos grasos |
2001 |
Motilva MJ, Ramo T, Romero MP. |
Article d'investigació |
Genetic and environmental variation in malting and feed quality of barley |
1997 |
Molina JL, Francesch M, Pérez AM, Ramo T, Voltas J, Brufau J. |
Article d'investigació |
Simulación de la operación de secado de malta verde en capa profunda |
1995 |
LÓPEZ A, LLORCA M, LOHAN A, RAMO T |
Article d'investigació |
Influencia del abonado nitrogenado de la cebada sobre la calidad de la malta. III: Indice de Kolbach e Indice de Hartong a 45 ºC |
1993 |
RAMO T, RUBIÓ A, LÓPEZ A |
Article d'investigació |
Hot water extract in a mutant derived from barley cultivar Troubadour |
1993 |
Molina JL, Royo C, Ramo T, Rubió A, Pérez A, Ellis RP, Swanson JS. |
Article d'investigació |
Effect of grain composition on water uptake by malting barley: a genetic and environmental study |
1993 |
Molina JL, Ramo T, Ellis RP, Swanson JS, Bain H, Uribe T, Pérez AM. |
Article d'investigació |
Influencia del abonado nitrogenado de la cebada sobre la calidad de la malta IV: Correlación entre los parámetros de calidad de la malta |
1993 |
RAMO T, RUBIÓ A |
Article d'investigació |
Influencia del abonado nitrogenado de la cebada sobre la calidad de la malta. II: Proteína total y proteína soluble |
1992 |
RAMO T, RUBIÓ A, LÓPEZ A |
Article d'investigació |
Influencia del abonado nitrogenado de la cebada sobre la calidad de la malta. I: Extracto y diferencia fina-gruesa |
1992 |
RAMO T, RUBIÓ A, LÓPEZ A |
Article d'investigació |
Grain and malt milling energies relative to malting quality parameters in a mutant of cv. Troubadour |
1992 |
Swanton J, Ellis R, Royo C, Ramo T, Rubió A, Pérez A, Molina JL. |
Article d'investigació |
La instalación frigorífica de una maltería. Pormenores y parámetros de diseño. |
1988 |
RAMO T, LÓPEZ A |
Article d'investigació |
Resultados de las experiencias con oxígeno a nivel industrial |
1985 |
Rubió A, Ramo T |
Article d'investigació |