Accés
Perfil d'ingrés
L’accés als estudis de Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments està regulat per la preinscripció universitària en general. Per a més informació, podeu adreceu-vos a la Secció de Preinscripció, a l’Edifici del Rectorat, o bé podeu consultar aquest enllaç.
Via d'accès, opció i nota de tall (Més informació)
Tot i que el grau és de lliure accés per a qualsevol persona, és aconsellable, que els estudiants que desitgin cursar-lo hagin realitzat estudis previs en:
| Estudis previs | |
|---|---|
| PAU: | Ciències i tecnologia |
| CFGS: | Laboratori d'anàlisi i control de qualitat |
| Vitivinicultura | |
| Anàlisi i control | |
| Indústria alimentària | |
| Gestió comercial i màrqueting enològic | |
| Dietètica | |
| *Reconeixement de crèdits segons el cicle formatiu de grau superior | |
Procediment de preinscripció i admissió
Preinscripció universitària. Per més informació podeu consultar aquest enllaç.